Recept: Ribeye met bruschetta, geitenkaas, stoofperen en tijm
Porties: 8 | Kooktijd: 15 min.
Ribeye met bruschetta, geitenkaas, stoofperen en tijm
Porties: 8
Kooktijd: 15 min
Ingrediënten
8 sneetjes stokbrood
8 partjes stoofpeer
125 gr zachte geitenkaas
Handje walnoten
Honing
4 takjes tijm
Bruschetta instructies
Besprenkel de sneetjes stokbrood met olijfolie. Grill de broodjes goudbruin in een grillpan.
Ris de tijm van de takjes. Snijd de partjes stoofpeer in de lengte doormidden. Hak de walnoten in stukjes.
Besmeer de sneetjes stokbrood met geitenkaas. Leg de partjes stoofpeer erop. Drizzle de honing erover. Maak het af met tijm en walnoot.
Ribeye bereidingswijze
Ribeye op kamertemperatuur
Afdeppen
Ruim zout en peper
Boter of olie in de pan
4 minuten aan ene kant heet aanbakken
4 minuten aan andere kant heet aanbakken
Takje rozemarijn na 2 minuutjes op het vlees leggen
Uit de pan
Boter uit de pan over het vlees
Aluminiumfolie losjes erover leggen
10 minuutjes laten rusten (Geen vork gebruiken)
Eet smakelijk!

